Advertisement

Egyedi kártyacsomag pályázat lezárása

A Magyar Snapszer Szövetség pályázatot hirdetett új, egyedi kártyacsomag elkészítésére. A felhívás az alábbi linken olvasható:
http://www.snapszer.hu/magyar-kartya/palyazat-egyedi-kartyacsomag-elkeszitesere/
A pályázat két részből állt, az első rész egy szimpátiaszavazás volt: kiket is látnának szívesen a magyar kártyán snapszerosaink. Tízezer szavazat feldolgozása után a 20 kártyalapra az alábbi 20 személy kapta a legtöbb szavazatot:
http://www.snapszer.hu/snapszer-hirek/lezarult-a-kartyapalyazat-elso-resze/
A grafikai pályázatra, vagyis a 20 alak kártyaformájú megjelenítésére 47 érvényes pályázat érkezett. A pályázatokat egy 3 tagú bizottság értékelte. A bizottság tagjai: Németh Sándor, Kovács Martin és Harkai Norbert voltak (a szövetség titkára, egy rajztanár és egy grafikus).
A bizottság döntése alapján Tolnai Dávid nyerte pályázatunkat. Művét a magyar kártya rendezvény alkalmából megrendezett kőszegi rendezvénysorozaton mutattuk be. A nyertes pályaművet az Art Design stúdió(Bécs) vásárolta meg, a megállapodásunk értelmében a továbbiakban a Magyar Snapszer Szövetség nem rendelkezik a remekmű felett. Hogy valaha kereskedelmi forgalomba kerül-e az új pakli, vagy egy műkedvelő gyűjteményét gyarapítja, a jövő titka. A Szövetség sem kártyacsomagok gyártásával,sem forgalmazásával a továbbiakban nem foglalkozik. A pályázatunk közönségdíjasa:Szeibel Máté.
Minden pályázónak és érdeklődőnek köszönjük részvételét.
A pályázat kíválóan szolgálta tevékenységünket és hívta fel a figyelmet a magyar kártyára és a snapszerra. Sajnálatos módon sokan nem vették jó néven kezdeményezésünket és volt olyan parlamenti párt is, melynek ifjúsági tagozata felháborodott a pályáztunk alapján kiválasztott személyeken.
A Szövetség a pályázatot lezárta, idén kizárólag versenyszervezéssel, festőkönyv és szabálykönyv kiadással, kártyatábor szervezéssel foglalkozunk.
Üdvözlettel:
Táncsics Péter
Magyar Snapszer Szövetség

  • Egyedi kártyacsomag pályázat lezárása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
  • 12345 (1 szavazat, átlag: 5,00 / 5)
    Loading...
  • 6991 Megtekintés

Szólj hozzá

A hozzászólások lezárva.